Ekonovum

Ekonovum är ett företag med intresse för hälsa, miljö, och en levande landsbygd där ledstjärnan är hållbar mänsklig utveckling där vi lever ett liv i samklang med varandra och planeten.
Företaget drivs utan vinstintressen och överskottet går till projekt som bidrar till att förverkliga denna vision.’

Verksamheten

i tillverkar vegetarisk mat som uppskattas av både vegetarianer och icke vegetarianer för den goda smakens skull. För närvarande producerar och säljer vi vegetarisk färs och burgare där basen är den nyttiga mungbönan.

Produktutveckling

Produktutveckling är en viktig del av vårt arbete och vi arbetar kontinuerligt för att ta fram nya smakfulla, hälsosamma produkter som bidrar till ett långt och friskt liv. Ett område som står på tur är framtagning av bra, mer hälsosamma alternativ till caféer och konditoriers ofta mindre hälsosamma produkter och då gärna i form av rawfood, det vill säga ej uppvärmt över 40 grader och utan mjölkprodukter och gluten.

Konsumentkontakt

Ekonovum
Matslofvavägen 5
794 33 Orsa
Tel 073-800 96 61
e-post info@ekonovum.nu

Produktionslokal och butik Stormyrgatan 7  794 34 Orsa

Torbjörn Granlund
Torbjörn Granlund
I Orsa, strax norr om Mora i Dalarna driver Torbjörn sitt företag Ekonovum. Här tillreder han den färs som sedan formas till burgare, paketeras och fryses in.

Torbjörn är också aktiv i frivilligorganisationen Rädda Regnskog som arbetar för att skydda tropisk skog i Latinamerika.